KamadoBBQ BV

  • GEEN VERZENDKOSTEN VANAF € 75,- IN NL/BE
  • LEVENSLANGE GARANTIE OP ALLE KEIJ KAMADO'S
  • VOOR 17.00u BESTELD, ZELFDE WERKDAG VERZONDEN | WINKEL IN AMSTELVEEN
  • |
  • |
  • Registreren

Voordeelpakket Smokerbox met rookhout Chips

  • Meer Keij Smokin' Hot
  • Een startpakket met stevige rookbox van roestvrij staal, Ideaal om met chips of pellets in je bbq te roken, en 4 verschillende zakken rookhout chips, zodat je direct aan de slag kunt.
€29,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden
... updating the shopping cart ...
Aan verlanglijst toevoegen
  • GEEN VERZENDKOSTEN VANAF € 75,- IN NL/BE
  • LEVENSLANGE GARANTIE OP ALLE KEIJ KAMADO'S
  • VOOR 17.00u BESTELD, ZELFDE WERKDAG VERZONDEN | WINKEL IN AMSTELVEEN

Wanneer gebruik je een smokerbox?

Wanneer je gaat barbecueën wil je het beste en het lekkerste gerecht op tafel toveren. Bereid je een gerecht op de barbecue zonder rook hout is het al heerlijk, maar gebruik je een handje rookhout wordt het helemaal heerlijk. Door het roken krijgt je gerecht extra smaak en ervaar je dus nog meer de barbecue beleving. Maar wat maakt het dat een smokerbox gebruiken makkelijker is dan los rookhout op je kolen strooien? Wil je een korte sessie roken en gebruik je een smokerbox dan kun je deze wanneer je klaar bent zo tussen de kolen uit pakken zonder al te veel gedoe. Strooi je het rookhout los tussen dan kolen en ben je klaar met roken; ja zie ze dan maar eens gemakkelijk tussen de kolen uit te vissen...

Wil je koud roken? Ook dan is de smokerbox onmisbaar. Je doet namelijk de rookmot in de smokerbox, deze zet je naast je gerecht op het rooster en klaar ben je! Hoe simpel kan het zijn.

Wil je roken op een gas of elektrische barbecue, dan zal je altijd gebruik moeten maken van een smokerbox om er voor te zorgen dat de rookhout snippers goed hun werk kunnen doen. 

Voor het beste rook resultaat is het het beste om de houtsnippers voor gebruik ongeveer 10 minuten te laten weken in een bakje water. En nog belangrijker; neem de tijd en zorg dat de rook goed in de barbecue blijft zodat de rook goed in het gerecht kan trekken en al zijn smaken tot zijn recht laten komen. 

Welke soort hout gebruik je voor welk gerecht?

  • Apple (appel), geeft een subtiele, zoetige rooksmaak. Deze rooksmaak gaat heel goed samen met gevogelte en varken. Vooral spareribs gerookt met apple rookhout is een aanrader!
  • Cherry (kers); het zoetige, fruitige karakter van kersenrook gaat eigenlijk samen met alle denkbare gerechten. Wild, varken, rund, gevogelte, groente en zelfs fruit gedijen heel goed in kersenrook.
  • Eiken(oak) rookhout is perfect geschikt voor het bereiden van wild, rund- en lamsvlees. Het geeft een stevige, maar niet overheersende rooksmaak af.
  • Beuken(beech) rookhout geeft een milde rooksmaak die heel breed inzetbaar is. Eigenlijk gaat beech samen met alle denkbare gerechten, van vlees, gevogelte, vis tot en met groente. Het is daarnaast door de milde rooksmaak ook heel geschikt als je net begint met roken. 

Specificaties

Afmeting: 22,5 x 9 centimeter

Materiaal: RVS type 304

Inhoud start pakket:

  • 1x smokerbox
  • 4 zakken rookhout chips à 1700 ml in de smaken: 

        - Apple

        - Cherry

        - Oak

        - Beech

 

 

Geen specificaties gevonden

  • EAN 8720387135158
  • Gewicht 100
Gerelateerde producten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2024 KamadoBBQ BV - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce