Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
- + KAMADO (33)
- + KAMADO ACCESSOIRES (303)
- + BARBECUE ACCESSOIRES (137)
- + NAPOLEON BARBECUES (145)
- + HOUTSKOOL en ROOKHOUT (38)
- + RUBS & SAUZEN (121)
- + KAMADO ONDERDELEN (67)
-
+
RECEPTEN
(76)
- Bijgerechten van de BBQ (20)
-
Hoofdgerechten van de BBQ
(38)
- Parelhoenfilet op Cederhout (5)
- Iberico Rack (13)
- Picanha (3)
- Beer Can Chicken variatie - Cola Can Chicken (9)
- Makkelijke zalm van de BBQ (7)
- Zalm op de BBQ - Warm gerookte zalm (19)
- + Pulled Pork (0)
- + Gegrilde Knoflookgarnalen (0)
- +Ossenhaas met Kruiden (0)
- Oezbeekse Plov uit de Kazan en van de kamado (0)
- BBQ desserts en Keij zoete verwennerijen (20)
- SALE (102)
- + CADEAU (20)
- BBQ WORKSHOPS (22)
- PIT BOSS GRILLS (41)
-
€14,45 €12,95
-
€129,95 €119,00
Beter BBQ - Handig met de houtskool BBQ
-
Met een betaalbare houtskoolbarbecue kan je de mooiste gerechten op tafel toveren. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste ingrediënten en… dit boek!
BeterBBQ - Handig met de houtskool bbq
Een goede barbecue hoeft niet duur te zijn. Met een betaalbare houtskoolbarbecue kan je de mooiste gerechten op tafel toveren. Het enige wat je nodig hebt zijn de juiste ingrediënten en… dit boek!
Doorgewinterde barbecue-auteurs Jeroen Hazebroek en Leonard Elenbaas leren je barbecueën op de kleine ruimte en in alle seizoenen. In dit boek focussen zij zich op de hibachi en de kettlebbq. De hibachi (of shishirin), een kleine open grill die je op tafel zet, is super handig voor kleine grill-gerechtjes maar met een beetje extra techniek ook geschikt voor grotere stukken vlees. De kettle-bbq, een allrounder en dé aanjager van de barbecuerevolutie van de laatste 20 jaar, staat in vele achtertuinen en schuren te verstoffen. Stof ‘m af en leer met dit simpele bolletje roken, grillen en indirect garen.
Geen specificaties gevonden
- EAN 9789464041545
- Gewicht 100
- Size X 210
- Size Y 260
- Size Z 2