Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
Categorieën
- + KAMADO (38)
- + KAMADO ACCESSOIRES (377)
- + BARBECUE ACCESSOIRES (128)
- + NAPOLEON BARBECUES (140)
- + HOUTSKOOL en ROOKHOUT (82)
- + RUBS & SAUZEN (177)
- + KAMADO ONDERDELEN (66)
- BLACK FRIDAY (28)
- + RECEPTEN (112)
- + SALE (128)
- + CADEAU (20)
- BBQ WORKSHOPS (24)
Filters
Recent bekeken
blog
KamadoBBQ | FUELING GREAT MEMORIES
Rookhout Chunks
Waarom roken met rookhout chunks?
Een chunk rookhout op de kolen tilt elk gerecht naar een hoger niveau. Maar wanneer gebruik je nu rookhout chunks?
Voor langere BBQ-sessies en grotere gerechten is het beter om deze rookhoutblokjes te gebruiken in plaats van chips. De chunks verbranden minder snel dan chips en geven daardoor over een langere periode rook af. De chunks hoef je niet voor te weken en leg je tussen de kolen om optimaal te genieten van de geur en smaak. De blokjes gaan ongeveer 1 tot 1,5 uur mee, dus wil je daarna nog genieten van heerlijke rook geur voeg dan opnieuw een aantal chunks toe aan je kolen.
Welke soorten rookhout chunks gebruik je voor welke gerechten?
De rookhoutchunks hebben we in vijf verschillende smaken:
- Eiken (oak): Geeft een sterke rooksmaak af en is perfect voor rund en lam.
- Appel (apple): Geeft een subtiele zoete vleug aan gevogelte en varken.
- Beuken (beech): nieuw met roken? Probeer beuken, de erg milde smaak hiervan combineert goed met alle soorten vlees en vis.
- Hickory: geeft een baconachtige smaak aan je vlees met een vleugje zoetigheid en is heel geschikt voor gevogelte, wild of varkensvlees.
- Wiskey Eiken (Wiskey Oak): Deze chunks geven een nog vollere en intensere rooksmaak met aardse tonen af dan eiken rookchunks. Heel geschikt voor vis, rundvlees, varkenssvlees of zelfs kazen.
Toon 1 - 6 van 6
-
Weergave
- Sorteren op