Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
Meat the Family
-
Dit kookboek is een ode aan 50 jaar slagersvakwerk. Met o.a. recepten voor de thuis-chef, om te vlammen achter de bbq en de lekkerste stoofpotjes.
Meat the Family
van Walter en Carla van Eijk
Dit kookboek is een ode aan 50 jaar slagersvakwerk.
In het kookboek vind je onder andere culinaire recepten voor de thuischef, een hoofdstuk met recepten om te vlammen achter de bbq, recepten voor de lekkerste stoofpotjes, snelle en gezonde recepten voor doordeweeks, recepten die je met of voor de kids kunt kokkerellen, een hoofdstuk met ovenrecepten en een hoofdstuk met eenvoudige, maar o-zo-lekkere soeprecepten. De recepten zijn te bereiden met pure ingrediënten zonder toevoegingen.
Slagerij Aad van Eijk is al jaren lang een belangrijke partner van KeijKamado. Gezellig, super kundig en met kennis van zaken is het fijn samenwerken met ze. We zijn dan ook heel erg trots dat we hun kookboek in ons assortiment hebben. Een echte aanrader! Menig gerecht is al bij ons thuis op tafel beland
Geen specificaties gevonden
- EAN 9789090352992
- Gewicht 100