Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
Categorieën
- + KAMADO (38)
- + KAMADO ACCESSOIRES (377)
- + BARBECUE ACCESSOIRES (128)
- + NAPOLEON BARBECUES (140)
- + HOUTSKOOL en ROOKHOUT (82)
- + RUBS & SAUZEN (177)
- + KAMADO ONDERDELEN (66)
- BLACK FRIDAY (28)
- + RECEPTEN (112)
- + SALE (128)
- + CADEAU (20)
- BBQ WORKSHOPS (24)
Filters
Recent bekeken
blog
KamadoBBQ | FUELING GREAT MEMORIES
Ananas Tarte tatin
Wat heb je nodig om ananas tarte tatin te maken op de kamado?
Ingrediënten voor +/- 4 personen
- 40 gram donker bruine basterd suiker
- 30 gram boter
- 5 eetlepels water
- 8 schijven ananas
- 4 plakjes bladerdeeg
Materialen
- Plate setter of divide and conquer
- Skillet 24,5 cm
- BBQ handschoenen
- Houten lepel
Hoe maak je ananas tarte tatin op de kamado?
- Begin met het aansteken van de BBQ en zorg dat deze 200 graden is. Voor dit gerecht ga ja indirect “grillen” of eerder gezegd bakken.
Bereidingswijze
- Los de suiker op in het water.
- Doe dit vervolgens samen met de boter in de skillet.
- Zet de skillet op de BBQ en laat al roerend de boter smelten en mengen met de suiker.
- Verdeel nu de ananasschijven over de skillet.
- Leg hier de ontdooide bladerdeeg plakjes op. Stop de ananas lekker in; dus zorg dat er geen bladerdeeg over de rand hangt.
- Sluit nu de deksel en laat de tarte tatin nu 20-25 minuten op 200 graden bakken.
- Neem de tarte tatin van de BBQ, leg nu een bord met de bovenkant naar beneden op de skillet en draai het in zijn geheel om.
TIP
- Serveer de Tarte tatin direct; warm is hij het lekkerste, zeker met een bolletje kokosijs er boven op.
- Dit recept is genoeg voor 4 personen. Maar hoe leuk is het om de tarte tatin per persoon te maken in de Skillet van 16cm?! Los verkrijgbaar of als onderdeel van een set.
Toon 1 - 8 van 8
-
Weergave
- Sorteren op