KamadoBBQ BV

  • GEEN VERZENDKOSTEN VANAF € 75,- IN NL/BE
  • LEVENSLANGE GARANTIE OP ALLE KEIJ KAMADO'S
  • VOOR 17.00u BESTELD, ZELFDE WERKDAG VERZONDEN | WINKEL IN AMSTELVEEN
  • |
  • |
  • Registreren

Brownie van de kamado

Wie is er nou niet gek op brownie?! Speciaal, bijvoorbeeld omdat er vandaag iemand jarig is, of gewoon voor alle andere dagen van het jaar een heerlijk brownie recept afgetopt met caribbean oak rum fleur de sel salt; of ook wel brownie met een boost! Als dat geen dag vol liefde wordt…

 

Wat heb je nodig voor deze Brownie?

Ingrediënten

  • 200 gr boter
  • 200 gr pure chocolade,
  • 100 gr witte chocolade, in kleine stukjes gehakt.
  • 140gr suiker
  • 120gr bloem
  • 3 eieren
  • Handje pecannoten of walnoten, grof gehakt.
  • 1tl vanille extract
  • The Boost zout (het geheime ingrediënt, niet verder vertellen)

Materiaal

Begin vast met het aansteken van je de BBQ en zorg dat deze ongeveer 160 graden is. Voor dit gerecht ga ja indirect “grillen” of eerder gezegd bakken en heb je dus de Divide and Conquer of de Platesetter nodig. Bekleed vervolgens de skillet met butcherpaper zodat de brownie straks gemakkelijk uit de skillet komt.

Hoe maakt je deze Brownie?

  • Breek de pure chocolade, snijd de boter in blokjes en doe deze samen in een pannetje of hittebestendig bakje. Laat dit smelten op de kamado. Wel af en toe even roeren zodat het niet verbrand.
  • Roer in een mengkom de eieren met de suiker en het vanille extract, los.
  • Als de boter en chocolade gesmolten zijn, giet je dit al roerend bij het ei/suiker mengsel.
  • Is alles goed gemengd? Voeg dan de bloem, pecannoten en witte chocoladestukjes toe aan het mengsel en roer tot een glad beslag.
  • Doe het beslag nu in de skillet en strooi er naar eigen smaak wat Boost zout overheen.
  • Bak nu de brownie ongeveer 20/25 minuten op de kamado.

Tips van de pitmaster:

  • Haal de brownie, als deze klaar is, meteen uit de skillet zodat de bodem niet verbrand.
  • Met dit recept krijg je een heerlijke compacte brownie. Maar wil je liever een wat luchtigere brownie, klopt het ei/suiker mengsel wat langer en voeg eventueel een theelepeltje bakpoeder toe wanneer je de bloem bij het mengsel doet.
Brownie van de BBQ met een Boost!
    • Divide and Conquer - Flexible Cooking System - Compact - 15 inch

      De Divide and conquer verdubbelt je grilloppervlak! Tegelijk indirect en direct grillen. Alles voor je Kamado | Eigen import | Scherpe prijzen | Snel verzonden

      €89,00
    • Sale
    • Gietijzeren pan - Skillet - set 3 stuks - 16 cm, 19,5 cm en 24,5 cm

      Een gietijzeren koekenpan wordt ook wel skillet genoemd. Gietijzer absorbeert veel hitte en de dikte van de pan zorgt ervoor dat die ook goed heet blijft. Hierdoor is een skillet zeer geschikt om goed heet te braden, maar ook lang te sudderen.

      €39,95 €34,95
    • Divide and Conquer - Flexible Cooking System - Medium - 18 inch

      Met dit grillsysteem kun je eenvoudig je grilloppervlak verdubbelen, bovendien kun je gelijktijdig indirect en direct grillen. NIET GESCHIKT VOOR DE KAMADO VAN ACTION, de VAN SPEIJK 18 INCH en de BASTE 18 INCH! DAAR PAST DE 15" DIVIDE AND CONQUER WEL IN.

      €99,00
    • Divide and Conquer - Flexible Cooking System - XXL - 25 inch

      Met dit grillsysteem kun je eenvoudig je grilloppervlak verdubbelen, bovendien kun je gelijktijdig indirect en direct grillen. Past perfect in de Grill Guru XL.

      €139,00
    • Keramische Plate setter - heat deflector - hitteschild - (X)XL - 23/25 inch

      Wil je indirect bbq-en en heb je geen divide and conquer, dan is deze plate setter perfect. Het ontwerp zorgt ervoor, dat je bbq in een oven verandert waarin je perfect langzaam kunt garen op lage temperaturen. De plate setter is in diverse maten verkrijg

      €59,00
    • Gietijzeren pan - Skillet - 19,5cm - preseasoned

      Een gietijzeren koekenpan wordt ook wel skillet genoemd. Gietijzer absorbeert veel hitte en de dikte van de pan zorgt ervoor dat die ook goed heet blijft. Hierdoor is een skillet zeer geschikt om goed heet te braden, maar ook lang te sudderen.

      €14,99
    • Gietijzeren pan - Skillet - 24,5cm - preseasoned

      Een gietijzeren koekenpan wordt ook wel skillet genoemd. Gietijzer absorbeert veel hitte en de dikte van de pan zorgt ervoor dat die ook goed heet blijft. Hierdoor is een skillet zeer geschikt om goed heet te braden, maar ook lang te sudderen.

      €24,99

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2024 KamadoBBQ BV - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce