Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
Categorieën
- + KAMADO (38)
- + KAMADO ACCESSOIRES (377)
- + BARBECUE ACCESSOIRES (128)
- + NAPOLEON BARBECUES (140)
- + HOUTSKOOL en ROOKHOUT (82)
- + RUBS & SAUZEN (177)
- + KAMADO ONDERDELEN (66)
- BLACK FRIDAY (28)
- + RECEPTEN (112)
- + SALE (128)
- + CADEAU (20)
- BBQ WORKSHOPS (24)
Filters
Recent bekeken
blog
KamadoBBQ | FUELING GREAT MEMORIES
Smaakvolle vleestomaat van de BBQ
Smaakvolle vleestomaat van de barbecue
Soms wil je ook best wel eens groente van de barbecue dan alleen maar vlees of vis. En dat is ook heel begrijpelijk, want het is ook heel lekker en ook nog eens gezond. Wat dit recept nog eens heel leuk maakt op te maken is dat je er maar weinig voor hoeft te doen om wat vitamientjes binnen te krijgen.
De vleestomaten zijn ook heel geschikt als bijgerecht naast je vlees of vis. Heerlijk en door de felle rode kleur zorgen ze ook voor een mooi contrast op je bord of op de tafel.
Wat heb je nodig voor de vleestomaat van de BBQ?
Ingrediënten:
- Vleestomaten
- 207 degrease Olijfolie
- Habibi Veggie kruiden
- Teentje knoflook
Matriaal:
- Gietijzeren grillrooster
- Klein mengschaaltje
- Kwast
Hoe maak je de tomaat van de barbecue?
- Steek de BBQ aan en zorg dat deze op een temperatuur komt van 150 graden.
- Meng in het schaaltje een laag olijfolie, met Habibi Veggi kruiden naar smaak een een uitgeperste knoflookteen. Zet dit even aan de kant zodat de kruiden een beetje kunnen wellen in de olie.
- Snijd het kapje(bovenkant) van de tomaat af en smeer de bovenkant in met het olie/kruidenmengsel.
- Is de barbecue op temperatuur? Zet dan de tomaat op het rooster en laat deze ongeveer 30 minuten garen.
- Is de tomaat zacht en wat rimpelig? Dan is het tijd om aan te vallen.
Tip van de pitmaster: garneer de tomaten met een takje basilicum of tijm.
Toon 1 - 6 van 6
-
Weergave
- Sorteren op