Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
Categorieën
- + KAMADO (33)
- + KAMADO ACCESSOIRES (303)
- + BARBECUE ACCESSOIRES (139)
- + NAPOLEON BARBECUES (145)
- + HOUTSKOOL en ROOKHOUT (37)
- + RUBS & SAUZEN (132)
- + KAMADO ONDERDELEN (67)
-
+
RECEPTEN
(75)
- Bijgerechten van de BBQ (20)
-
Hoofdgerechten van de BBQ
(37)
- Parelhoenfilet op Cederhout (5)
- Iberico Rack (12)
- Picanha (3)
- Beer Can Chicken variatie - Cola Can Chicken (8)
- Makkelijke zalm van de BBQ (7)
- Zalm op de BBQ - Warm gerookte zalm (18)
- + Pulled Pork (0)
- + Gegrilde Knoflookgarnalen (0)
- +Ossenhaas met Kruiden (0)
- Oezbeekse Plov uit de Kazan en van de kamado (0)
- BBQ desserts en Keij zoete verwennerijen (20)
- SALE (98)
- + CADEAU (20)
- BBQ WORKSHOPS (26)
- PIT BOSS GRILLS (41)
Recent bekeken
blog
KamadoBBQ | FUELING GREAT MEMORIES
Bierkip Recept op de Kamado BBQ - Perfecte Gegrilde Kip
Ingrediënten:
- 1 hele kip (1,5 kg)
- 1 blikje bier
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels zout
- 1 eetlepel zwarte peper
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 1 eetlepel tijm
Brandstof:
- Kersenhout
Instructies:
1. Verwarm de Kamado voor op 180°C.
2. Meng de olijfolie, zout, peper, paprikapoeder en tijm.
3. Wrijf het mengsel over de kip.
4. Plaats het open blikje bier in de holte van de kip.
5. Rooster de kip verticaal in de Kamado gedurende 1,5 uur.
6. Serveer met gegrilde groenten.
Tips:
- Zorg ervoor dat het bierblikje halfvol is om overloop te voorkomen.