Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
Categorieën
- + KAMADO (33)
- + KAMADO ACCESSOIRES (303)
- + BARBECUE ACCESSOIRES (139)
- + NAPOLEON BARBECUES (145)
- + HOUTSKOOL en ROOKHOUT (37)
- + RUBS & SAUZEN (132)
- + KAMADO ONDERDELEN (67)
-
+
RECEPTEN
(75)
- Bijgerechten van de BBQ (20)
-
Hoofdgerechten van de BBQ
(37)
- Parelhoenfilet op Cederhout (5)
- Iberico Rack (12)
- Picanha (3)
- Beer Can Chicken variatie - Cola Can Chicken (8)
- Makkelijke zalm van de BBQ (7)
- Zalm op de BBQ - Warm gerookte zalm (18)
- + Pulled Pork (0)
- + Gegrilde Knoflookgarnalen (0)
- +Ossenhaas met Kruiden (0)
- Oezbeekse Plov uit de Kazan en van de kamado (0)
- BBQ desserts en Keij zoete verwennerijen (20)
- SALE (98)
- + CADEAU (20)
- BBQ WORKSHOPS (26)
- PIT BOSS GRILLS (41)
Recent bekeken
blog
KamadoBBQ | FUELING GREAT MEMORIES
+ Gegrilde Groentespiesjes
Ingrediënten:
- 2 paprika's, in stukjes
- 1 courgette, in plakjes
- 1 aubergine, in plakjes
- 1 rode ui, in kwarten
- 200g champignons
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels balsamicoazijn
- Zout en peper
Brandstof:
- Hickoryhout
Instructies:
1. Verwarm de Kamado voor op 180°C.
2. Meng olijfolie, azijn, zout en peper.
3. Rijg de groenten aan spiesjes.
4. Bestrijk de groenten met het oliemengsel.
5. Grill gedurende 15-20 minuten.
6. Serveer met basmatirijst.
Tips:
- Draai de spiesjes regelmatig voor een gelijkmatige garing.