KamadoBBQ BV

  • GEEN VERZENDKOSTEN VANAF € 75,- IN NL/BE
  • LEVENSLANGE GARANTIE OP ALLE KEIJ KAMADO'S
  • VOOR 17.00u BESTELD, ZELFDE WERKDAG VERZONDEN | WINKEL IN AMSTELVEEN
  • |
  • |
  • Registreren

Ingrediënten:

- 500 g garnalen

- 4 teentjes knoflook, fijngesneden

- 3 eetlepels olijfolie

- 2 eetlepels citroensap

- Zout en peper

 

Brandstof:

- Kersenhout

 

Instructies:

1. Verwarm de Kamado voor op 200°C.

2. Meng knoflook, olijfolie, citroensap, zout en peper.

3. Marineer de garnalen gedurende 30 minuten.

4. Grill de garnalen 2-3 minuten aan elke kant.

5. Serveer met rijst en salade.

 

Tips:

- Gebruik spiesjes om te voorkomen dat de garnalen door het rooster vallen.

Geen producten gevonden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2024 KamadoBBQ BV - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce