Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
Categorieën
- + KAMADO (38)
- + KAMADO ACCESSOIRES (377)
- + BARBECUE ACCESSOIRES (128)
- + NAPOLEON BARBECUES (140)
- + HOUTSKOOL en ROOKHOUT (82)
- + RUBS & SAUZEN (177)
- + KAMADO ONDERDELEN (66)
- BLACK FRIDAY (28)
- + RECEPTEN (112)
- + SALE (128)
- + CADEAU (20)
- BBQ WORKSHOPS (24)
Recent bekeken
blog
KamadoBBQ | FUELING GREAT MEMORIES
Gegrilde Knoflookgarnalen
Ingrediënten:
- 500 g garnalen
- 4 teentjes knoflook, fijngesneden
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels citroensap
- Zout en peper
Brandstof:
- Kersenhout
Instructies:
1. Verwarm de Kamado voor op 200°C.
2. Meng knoflook, olijfolie, citroensap, zout en peper.
3. Marineer de garnalen gedurende 30 minuten.
4. Grill de garnalen 2-3 minuten aan elke kant.
5. Serveer met rijst en salade.
Tips:
- Gebruik spiesjes om te voorkomen dat de garnalen door het rooster vallen.