KamadoBBQ BV

  • GEEN VERZENDKOSTEN VANAF € 75,- IN NL/BE
  • LEVENSLANGE GARANTIE OP ALLE KEIJ KAMADO'S
  • VOOR 17.00u BESTELD, ZELFDE WERKDAG VERZONDEN | WINKEL IN AMSTELVEEN
  • |
  • |
  • Registreren

Iberico Rack

Benodigdheden

Producten:

Iberico Rack
Olijfolie
Zeezout

Materialen:

(Keij) Kamado
Platesetter of Divide and Conquer
Kernthermometer
Rookhout


Aan de slag!

  1. Haal de rack minimaal een uur voor het BBQ-en uit de koelkast, week het rookhout voor in water.
  2. Zorg dat de BBQ een temperatuur heeft van ca. 160 graden
  3. Leg het rookhout op de kolen
  4. Gaar de rack indirect (platesetter of D&C gebruiken) indirect tot een kerntemperatuur van 60 graden
  5. grill de rack vervolgens nog kort direct af op de BBQ 
  6. Laat de rack ongeveeer 5 minuten rusten
  7. Snijd de rack aan in mooie koteletten en sprenkel hier de olijfolie en het zeezout over.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2024 KamadoBBQ BV - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce