KamadoBBQ BV

  • GEEN VERZENDKOSTEN VANAF € 75,- IN NL/BE
  • LEVENSLANGE GARANTIE OP ALLE KEIJ KAMADO'S
  • VOOR 17.00u BESTELD, ZELFDE WERKDAG VERZONDEN | WINKEL IN AMSTELVEEN
  • |
  • |
  • Registreren

Ingrediënten:

- 1 ossenhaas (500g)

- 3 eetlepels olijfolie

- 2 teentjes knoflook, fijngesneden

- 2 takjes tijm

- 1 takje rozemarijn

- Zout en peper

 

Brandstof:

- Eikenhout

 

Instructies:

1. Verwarm de Kamado voor op 220°C.

2. Meng olijfolie, knoflook, tijm, rozemarijn, zout en peper.

3. Wrijf het mengsel over de ossenhaas.

4. Grill gedurende 4-5 minuten aan elke kant voor medium-rare.

5. Laat 5 minuten rusten voor het aansnijden.

6. Serveer met gegrilde asperges en aardappelpuree.

 

Tips:

- Gebruik een vleesthermometer voor nauwkeurige garing.

 

 

 

Geen producten gevonden

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2024 KamadoBBQ BV - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce