Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
Categorieën
- + KAMADO (38)
- + KAMADO ACCESSOIRES (377)
- + BARBECUE ACCESSOIRES (128)
- + NAPOLEON BARBECUES (140)
- + HOUTSKOOL en ROOKHOUT (82)
- + RUBS & SAUZEN (177)
- + KAMADO ONDERDELEN (66)
- BLACK FRIDAY (28)
- + RECEPTEN (112)
- + SALE (128)
- + CADEAU (20)
- BBQ WORKSHOPS (24)
Recent bekeken
blog
KamadoBBQ | FUELING GREAT MEMORIES
Ossenhaas met Kruiden
Ingrediënten:
- 1 ossenhaas (500g)
- 3 eetlepels olijfolie
- 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- 2 takjes tijm
- 1 takje rozemarijn
- Zout en peper
Brandstof:
- Eikenhout
Instructies:
1. Verwarm de Kamado voor op 220°C.
2. Meng olijfolie, knoflook, tijm, rozemarijn, zout en peper.
3. Wrijf het mengsel over de ossenhaas.
4. Grill gedurende 4-5 minuten aan elke kant voor medium-rare.
5. Laat 5 minuten rusten voor het aansnijden.
6. Serveer met gegrilde asperges en aardappelpuree.
Tips:
- Gebruik een vleesthermometer voor nauwkeurige garing.