Er zitten geen producten in uw winkelwagen. Misschien is het artikel dat u had gekozen uitverkocht.
Parelhoenfilet op Cederhout
Benodigdheden
Producten:
Parelhoenfilet
Groene Pesto
Witte wijn
Materialen:
(Keij) Kamado
Cederhouten BBQ plank
Kernthermometer
Aan de slag!
- Haal de parelhoenfilet minimaal een uur van te voren uit de koelkast.
- Week het cederhouten BBQ plankje met de witte wijn.
- Smeer de parelhoenfilet in met de pesto.
- Zorg dat de BBQ goed heet is, +/- 180 graden.
- Leg de parelhoenfilet op het ceder houten BBQ plank.
- Plaats het plankje met de parelhoenfilet direct op de BBQ.
- Gaar de parelhoenfilet tot een kerntemperatuur van 72 graden.
- Haal de parelhoenfilet van de BBQ en snijd deze in dunne plakken.
- Kruid de plakken met een beetje zeezout. Lekker met een verse pasta!