KamadoBBQ BV

  • GEEN VERZENDKOSTEN VANAF € 75,- IN NL/BE
  • LEVENSLANGE GARANTIE OP ALLE KEIJ KAMADO'S
  • VOOR 17.00u BESTELD, ZELFDE WERKDAG VERZONDEN | WINKEL IN AMSTELVEEN
  • |
  • |
  • Registreren

Parelhoenfilet op Cederhout

Benodigdheden

Producten:

Parelhoenfilet
Groene Pesto
Witte wijn

Materialen:

(Keij) Kamado
Cederhouten BBQ plank
Kernthermometer

Aan de slag!

  1. Haal de parelhoenfilet minimaal een uur van te voren uit de koelkast.
  2. Week het cederhouten BBQ plankje met de witte wijn.
  3. Smeer de parelhoenfilet in met de pesto.
  4. Zorg dat de BBQ goed heet is, +/- 180 graden.
  5. Leg de parelhoenfilet op het ceder houten BBQ plank.
  6. Plaats het plankje met de parelhoenfilet direct op de BBQ.
  7. Gaar de parelhoenfilet tot een kerntemperatuur van 72 graden.
  8. Haal de parelhoenfilet van de BBQ en snijd deze in dunne plakken.
  9. Kruid de plakken met een beetje zeezout. Lekker met een verse pasta!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2024 KamadoBBQ BV - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce